home > Winkelruimte > Noodwinkel

Noodwinkel nodig?.

Snel weer open

Bijna wekelijks wordt wel ergens in Nederland een winkel getroffen door brand of andere calamiteit. Dan moet er in korte tijd ineens heel veel gebeuren. Allemaal zaken waar u niet eerder mee te maken had. Wij hebben deze ervaring gelukkig wel. Wij staan dag en nacht klaar om ondernemers bij te staan. Een noodwinkel is snel en eenvoudig geregeld. more

Een noodwinkel in uw huisstijl? Bij een calamiteit of renovatie staat er u niets in de weg om toch een ideale winkelsituatie te bieden aan uw klanten. Een noodwinkel kan snel opgebouwd worden en geheel in uw eigen huisstijl uitgevoerd worden. Uw klanten zullen nauwelijks in de gaten hebben dat het een noodwinkel betreft. Heeft u brand, storm, waterschade? Bij calamiteiten kunt u ons altijd bereiken, zeven dagen per week, 24 uur per dag. We komen meteen in actie om u te helpen, ook in het weekend. Voor elke situatie hebben wij een geschikte oplossing. Binnen enkele dagen kan uw nieuwe noodwinkel er staan. Desgewenst handelen wij ook de contacten met gemeente (vergunningen) en nutsleverancier voor u af. Uw klanten kunnen snel weer terecht.

more

Meer informatie

Wilt u meer weten over een noodwinkel? Neem direct contact op met BUKO Bouw & Winkels of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina.

0418 -57 33 33


Sluitenclose
BUKO Servicepunt
En waarmee kan ik u helpen?

Staat uw vraag er niet bij of wilt u liever direct een specialist spreken? Bel naar onderstaand nummer of neem contact op per mail met onderstaand contactformulier.