Verkoop Medewerker

Zaltbommel, Voltijd

WIJ zijn BUKO Bouw & Winkels uit Zaltbommel. Reeds 50 jaar marktleider in Nederland op het gebied van tijdelijke huisvesting voor de aannemerij en retailbranche. Tevens leveren we gebouwen voor sectoren zoals sport, recreatie, industrie en logistiek. Met ruim 100 medewerkers verzorgen we in heel Nederland en daarbuiten het transport, montage en demontage van units, schottenketen, loodsen, hallen, containers en schaftwagens. BUKO Bouw & Winkels is een financieel zeer gezond bedrijf met flinke groeiambities en een no-nonsense cultuur. Onze klantgerichte mentaliteit en brede expertise stelt ons in staat altijd de beste oplossing en service te bieden voor onze opdrachtgevers.

Wij zoeken een startende of ervaren Verkoop Medewerker voor de ondersteuning van onze commerciële activiteiten. Je werkt intensief samen met het team van verkopers aan een klantgericht verkoopproces. Ons doel is om je binnen afzienbare tijd op te leiden voor een commerciële buitendienst functie.

Wij bieden tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je ontvangt een prima salaris en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je kennis en ervaring. Je leert alle facetten van het vak omdat we een klein team zijn. Maar ook een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheden.

BUKO is begonnen als familiebedrijf en deze sfeer zit er nog altijd in. De deuren staan altijd open en je praat even gemakkelijk met de algemeen directeur als met een monteur of een chauffeur. We hebben een ondernemingsraad en onze personeelsvereniging organiseert allerlei leuke activiteiten. Je wordt goed ingewerkt en je krijgt volop de kans om jezelf te laten zien. Wij investeren graag in klanten maar ook in jou.

Jij kunt onze nieuwe collega worden binnen ons verkoopteam in de functie van:

verkoop medewerker

Een ambitieuze en commerciële doorzetter en affiniteit met bouw en techniek. We zoeken iemand die verantwoordelijkheid neemt, durft te delen en daarbij anderen motiveert. De eigenschappen creativiteit, inzet, initiatief en samenwerken kenmerken jou.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

 • Maken van offertes, opdrachtbevestigingen en contracten, zelfstandig en/of met de commercieel managers.
 • Onderhouden van telefonisch contact voor offerteaanvragen, advisering en offerteopvolging.
 • Uitvoeren van telefonische acquisitie voor nieuwe klanten.
 • Verwerven van kennis over marktontwikkelingen, concurrentie, prijsstellingen, ontwikkelingen van klanten en producten.
 • Doorgroeien naar een buitendienstfunctie met een landelijk werkgebied binnen 1 jaar.

Jouw nieuwe collega’s zijn op zoek naar een partner met de volgende kwalificaties en vaardigheden:

 • Afgeronde HBO opleiding, richting commerciële economie.
 • Sterke affiniteit en/of ervaring met bouw en techniek.
 • Communicatief sterk en klantvriendelijk.
 • Resultaatgericht, commercieel gedreven en ondernemend.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Goede vaardigheden met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
 • Ervaring met CRM is een pré.
 • Geen 9-5 mentaliteit.

Jij herkent je in bovenstaand profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan je sollicitatie met foto en CV naar Johan de Wit , jwit@buko.nl of bel 0418-573333.

Wil jij deel uit maken van ons team? Laten we kennismaken

Verstuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand contactformulier.

Wie ben je en hoe bereiken we je?
Over de vacature
Kies bestand

Om je CV in goede orde te kunnen ontvangen, vragen wij je een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Kies bestand

Om ook je motivatie in goede orde te ontvangen vragen wij je wederom een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Een moment geduld aub.

TROTS DAT WE MOGEN WERKEN VOOR