Stagiair Administratie

Beverwijk

WIJ zijn BUKO. Samen werken we vanuit dezelfde principes aan een succesvolle groeiende serviceorganisatie. Wij zijn service-gedreven, gericht op groei van onze klanten en medewerkers. BUKO staat bekend als onderscheidende totaalleverancier op het gebied van tijdelijke en semi-permanente huisvesting voor industrie, bouw, evenementen, het onderwijs, de zorg, kinderopvang, sport & recreatie, retail en voor particulieren. Naast complete gebouwen verhuren wij dagelijks mobiele toiletten, units, containers en schaftwagens aan grote en kleine bedrijven.

Wij vragen een initiatiefrijke stagiaire die ervaring wil opdoen op een financiële afdeling. Hij/zij moet nauwkeurig kunnen werken, niet bang zijn om vragen te stellen en klanten willen bellen om nadere informatie te krijgen. Je hebt een representatieve instelling en bent de Nederlandse taal goed vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden tal van uitdagingen in ons verder te ontwikkelen beleid. Je leert alle facetten van het vak omdat we een klein team zijn. BUKO is begonnen als familiebedrijf en deze sfeer zit er nog altijd in. Alle deuren staan altijd open en je praat even gemakkelijk met de directeur als met een werkvoorbereider of een chauffeur. We hebben meerdere personeelsfeesten en -borrels. We zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets vanaf station Beverwijk (10 minuten) of met de auto.

Jij hebt bij ons een unieke kans om op onze financiële afdeling ervaring op te doen als

stagiair administratie

Jouw taken zullen bestaan uit:

  • het sorteren van e-mails die betrekking hebben op facturen, dan wel vragen daarover;
  • het uitzoeken van gegevens t.b.v. de facturering;
  • het beantwoorden van de e-mails onder begeleiding van een collega;
  • het scannen van documenten, facturen en archiveren;
  • het verwerken van gegevens in ons facturatiesysteem.

Jouw bent

  • bezig met een administratieve opleiding op MBO/HBO niveau;
  • iemand die weet door te vragen, totdat het je helder is;
  • op korte termijn beschikbaar, liefst direct na de vakantieperiode.

Jij herkent je in bovenstaand profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan je sollicitatie met CV of bel met Nienke Duisdeiker (HR) via 0682045059.

Wil jij deel uit maken van ons team? Laten we kennismaken

Verstuur dan je sollicitatie met CV via onderstaand contactformulier.

Wie ben je en hoe bereiken we je?
Over de vacature
Kies bestand

Om je CV in goede orde te kunnen ontvangen, vragen wij je een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Kies bestand

Om ook je motivatie in goede orde te ontvangen vragen wij je wederom een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Een moment geduld aub.

TROTS DAT WE MOGEN WERKEN VOOR