BEN JIJ ADMINISTRATIEF GOED ONDERLEGD
EN HEB JE COMMERCIEEL TALENT?

Elke dag nieuwe kansen zien, inspelen op wat de klant wil, snel en effectief, dat is onze stijl die bij ons,
als BUKO Huisvesting past en helpt om onze business te doen groeien. En omdat er groei in zit hebben
we ondersteuning nodig, administratief en commercieel.

wie zijn wij?

WIJ bieden een functie voor iemand met een MBO+ of HBO diploma, bij voorkeur in een commerciële richting, die op termijn wellicht wil doorgroeien naar accountmanager. Je bent een teamwerker, iemand die graag en goed zaken afstemt, die oog heeft voor het tevreden stellen van klanten, zodat zij onze ambassadeurs worden. Het kan op momenten best hectisch zijn, daarom kun je omgaan met stress en je weet prioriteiten te stellen. Je staat bekend als vriendelijk en nauwkeurig. Het betreft een 40-urige werkweek.

als buko bieden wij:

  • Een gezellige en veilige werkplek bij een familiebedrijf;
  • Een passend 4-weken loon;
  • Korte lijnen;
  • Jaarlijkse bijscholing;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Leuke bedrijfsfeesten.

Onze ambities en principes

wie ben jij?

JIJ komt te werken in een dynamisch team op onze vestiging in Heinenoord. Van hieruit vinden alle commerciële en voorbereidende werkzaamheden plaats m.b.t. verhuur van tijdelijke huisvesting in de regio Rotterdam. Deze verhuren wij aan onze klanten in de petrochemie, onderwijs, industrie, zorg, kinderopvang en waar ook maar tijdelijke huisvesting gewenst is. Uiteraard horen daar verkoopafspraken bij, opvolging daarvan, offerte-uitwerking en contacten met klanten en/of leveranciers. Jij ondersteunt daarin onze accountmanagers, die elke dag druk zijn om bestaande en nieuwe klanten van dienst te zijn. Jij bent hun aanspreekpunt voor binnen.

JIJ bent iemand die: proactief de telefoon oppakt, contact heeft met (potentiële) klanten om afspraken te maken, informatie inwint over verkoopkansen en/of -afspraken. Je helpt met het vormgeven aan offertes en verwerkt accuraat en adequaat klant- en orderinformatie in verschillende systemen. In klantencontacten denk je met de klant mee in wat deze wil bereiken en stemt dit af met de accountmanager. Naarmate je bent ingewerkt zul je een aantal zaken daarvan zelfstandig kunnen oppakken.

Herken JIJ jezelf in dit profiel? Wil jij graag met ons werken aan een sterk BUKO? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar vacatures@buko.nl. Heb je vragen, bel dan naar Nienke Duisdeiker op 0251 – 26 27 20.

 

Wil jij ons team versterken?
Laten we kennismaken

Verstuur dan je sollicitatie met CV via het contactformulier.

Wie ben je en hoe bereiken we je?
Over de vacature
Kies bestand

Om je CV in goede orde te kunnen ontvangen, vragen wij je een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Kies bestand

Om ook je motivatie in goede orde te ontvangen vragen wij je wederom een doc, docx of pdf bestand te uploaden. Maximaal 5 MB.

Een moment geduld aub.