Korte lijnen, informeel
en aanpakken

Elke dag zetten wij ons met 250 vakkundige en gepassioneerde medewerkers in voor een uitstekende service en 100% klanttevredenheid.

Onze vakmensen zijn
ons visitekaartje

Bij BUKO zijn we nuchter, pragmatisch en doen we niet ingewikkeld. De lijnen zijn kort, de sfeer informeel en medewerkers zijn energiek en betrokken.

Zij vertellen met plezier over hun werk tijdens de lunch, op feestjes en via sociale media. Als onze visitekaartjes bepalen zij ons succes. Samen werken wij aan een groeiende serviceorganisatie.

Zorgen dat onze klanten verder kunnen, snel en efficiënt. Is dat ook jouw werkwijze? Bekijk dan onderstaande vacatures en kom ons team versterken.

Maak kennis met
onze principes

In alles wat we doen zijn onze vier principes leidend:

  1. We doen het netjes of niet. Conform regelgeving en afspraken. Altijd en overal.
  2. We nemen weloverwogen beslissingen. Onze horizon ligt verder dan de waan van de dag.
  3. We zijn service- en resultaatgericht. Daardoor is ons bedrijf sterk en gezond.
  4. Langetermijnrelaties vormen de basis. Niet alleen goed voor de resultaten, maar ook voor ons werkplezier.

Hoe we dat in praktijk brengen? Bekijk de video.

Waarom 250 medewerkers voor ons kiezen

Elk jaar aandacht voor scholing
Werken met het nieuwste materieel
continu aandacht voor veiligheid en gezondheid

Krijg een indruk van buko

LinkedIn
@BUKO
Instagram
@wijzijnbuko
Facebook
@BUKO
Twitter
@BUKO
Youtube
@BUKOBedrijven

Wij zoeken een

ECO Toilet chauffeur. Het visitekaartje van ECO Toilet. Verder lezen
Trots op projecten van naam

“Als stelleur en meewerkend voorman ben ik dagelijks bezig met het bouwen en plaatsen van keten, loodsen en winkels. Het echte timmerwerk, dus met handzagen, spijkers en schroeven. Ik hou ervan om netjes te werken, met precisie en creativiteit. Ook al zit er veel tijdsdruk op, het moet er perfect uitzien! Het mooie vind ik de variatie aan locaties. Ik werk in binnen- en buitenland en ben trots op de projecten van naam die wij overal neerzetten. Dat ik hier al 17 jaar zit, vind ik dan ook vanzelfsprekend. BUKO is een flexibele werkgever waar het goed geregeld is.”

— Erik Huisman
Stelleur en voorman
Afwisselend werk, ik kom overal

“Al 19 jaar werk ik bij BUKO als vrachtwagenchauffeur en autolaadkraanmachinist. Ik transporteer bouwketen, units, containers, schaftwagens tot en met complete loodsen. Afwisselend werk en ik kom op allerlei plekken. Het geeft me steeds een goed gevoel als er weer zo’n mooi gebouw staat. Het leukste vind ik de samenwerking met mijn collega’s. We kunnen altijd bij elkaar aankloppen. Nee zeggen, komt bij ons gewoon niet voor. Een klus op het laatste moment? Geen probleem! Geven en nemen, dat is de cultuur bij BUKO en daar voel ik mij erg prettig bij.”

— Arie van Berkel
Chauffeur en autolaadkraanmachinist
Ingrid Jongert met een headset op achter de computer
BUKO biedt mij zekerheid

“Dagelijks heb ik contact met tientallen klanten over lopende orders of bestellingen. Die diversiteit vind ik erg fijn en ik hoor uit de eerste hand of klanten tevreden zijn of waar we iets hebben laten liggen. Dat breng ik ook in tijdens vergaderingen en ik denk mee over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Als Contact Center zijn we met zijn achten en we staan steeds voor elkaar klaar. De sfeer is super en ik ben ook erg blij met de doorgroeimogelijkheden. Daar komt bij dat BUKO een goede naam heeft en mij zekerheid biedt.”

— Ingrid Jongert
Medewerker Contact Center

onze langetermijnrelaties
verder brengen

Zorgen dat onze klanten verder kunnen, snel en efficiënt. Dat is BUKO.

TROTS DAT WE MOGEN WERKEN VOOR