Deltalinqs Rotterdam

Trainingsruimte

In Rotterdam is een bijzonder project gestart waar BUKO Huisvesting onderdeel van uitmaakt. Onlangs is het hoogste punt bereikt tijdens de bouw en dat moest uiteraard gevierd worden. De hoogste toren van ruim 40 meter hoog werd omhoog gehesen en burgemeester Aboutaleb gaf hiervoor het startsein.

Het gaat om de bouw van de RDM Training Plant welke gaat bijdragen aan het versterken van bewust veilig werken in de procesindustrie. Zo’n groot project komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Henk Oomen, projectleider bij BUKO Huisvesting, weet er alles over te vertellen en neemt ons mee in het proces:

“Deltalinqs is een belangenvereniging van petrochemie bedrijven en aannemers die in de petrochemie werken. Als onderdeel van de dienstverlening organiseert Deltalinqs trainingen voor de leden en voor de niet-leden die in de petrochemie willen werken. Om de training naar een hoger niveau te brengen wordt een trainingsplant gebouwd waar real life kan worden getraind. Als lid van Deltalinqs verzorgt BUKO Huisvesting de benodigde trainingsruimte. Het gebouw is opgebouwd met units maar we hebben er samen met onze collega’s van BUKO Bouw en Winkels een complete buitengevel in gemonteerd. Hierdoor oogt het gebouw niet meer als units maar als een permanent gebouw. Een duurzame en hoogwaardige oplossing die door het flexibele systeem compleet toekomstbestendig is!”