Tijdelijke winkel, dé oplossing na verwoestende brand in De Lutte

Tijdelijke winkel na verwoestende brand

 

Na een enorme brand is de complete winkel van Morsink Dier & Hobby in De Lutte verwoest. De nachtmerrie van elke ondernemer. Zo ook voor familie Morsink. Na de brand besloten zij niet bij de pakken neer te gaan zitten. Inmiddels voorziet een tijdelijke winkel de klanten weer van hun producten. In de tussentijd kan er een nieuwe winkel worden gebouwd.

Door brand verwoestte winkel Morsink Dier & Hobby

Voor een tijdelijke winkel kwam familie Morsink bij het flexibele BUKO Bouw & Winkels uit. Het bedrijf uit Zaltbommel bezocht de locatie en bracht de wensen van de klanten in kaart. Ook voor deze vraag van Morsink Dier & Hobby hebben zij een antwoord en een snelle oplossing. De uitkomst is een geschakelde Varianthal van 22×30 meter, die gedeeltelijke geïsoleerd is.

De Familie Morsink voor hun tijdelijke winkel

Familie Morsink besloot de opdracht voor een tijdelijke winkel aan BUKO Bouw & Winkels te geven. Het team van BUKO ging direct aan de slag met deze opdracht. Snelheid is cruciaal bij deze klus, maar veiligheid staat altijd voorop. Een maand na de verwoestende brand, zijn de deuren van Morsink Dier & Hobby weer geopend . Gelukkig zijn hiermee de klanten voor het tuinseizoen weer geholpen.

interieur-tijdelijke-winkel
Interieur tijdelijke winkel Morsink Dier & Hobby

 

Bron artikel en foto’s: RTV Oost