home > Systeembouw

Systeembouw.

Flexibel in te delen gebouw dat aan alle eisen voldoet

Systeembouw, ook wel elementenbouw of unitbouw genoemd, staat snel, voldoet aan de geldende eisen en blijft flexibel. Bij systeembouw worden de onderdelen in de fabriek geprefabriceerd (prefab) en op de bouwplaats gemonteerd. Zo ontstaat een gebouw dat flexibel in te delen is én flexibel blijft. Uitbreiden of inkrimpen, een ruimte een andere functie geven of het gebouw demonteren, het is allemaal eenvoudig en betaalbaar. more

Tijdelijke, semi-permanente & permanente systeembouw
Systeembouw is er in twee soorten: tijdelijke of semi-permanente bouw en permanente bouw. Tijdelijke of semi-permanente bedoelde gebouwen zijn vaak noodgebouwen. Deze vorm van systeembouw is bij uitstek geschikt als u tijdelijk meer ruimte nodig heeft. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan extra leslokalen of vervangende ruimten nodig heeft vanwege een renovatie of nieuwbouwplannen voor uw school of kantoor. Systeembouw gaat net zo lang mee als permanente bouw en is net zo comfortabel.

Ook als er maar weinig ruimte is

Systeembouw wordt vaak toegepast als er maar beperkte ruimte beschikbaar is. Bijvoorbeeld bij bouwplaatsen in het centrum van een stad of dorp. Door een unit of een schottenkeet te verplaatsen kunt u vaak efficiënter werken en blijft uw projectplanning optimaal. BUKO biedt u one-stop-shopping: u heeft slechts te maken met één toeleverancier en dat werkt snel en gemakkelijk. Leveren, monteren en het materieel weer weghalen: alles wordt naadloos op uw planning afgestemd.

BUKO biedt u altijd een passende oplossing. Onze specialist wil graag met u in een persoonlijk gesprek de vele mogelijkheden toelichten van ons flexibele huisvestingprogramma.

more

Meer informatie

Wilt u meer informatie over systeembouw? Neemt u dan contact op met BUKO Huisvesting.

0251 – 26 27 27