noodwinkel

Met onze tijdelijke winkels trekt u gegarandeerd de aandacht in tijdelijke en semi-permanente situaties.

Tijdelijke
winkelruimte

 

 

ruime keuze

Door meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke winkels zit het retaildenken in onze genen. Als marktleider weten wij precies wat belangrijk is: de winkel moét open!

Verbouwing, brand, herinrichting of tijdelijk meer ruimte nodig: voor elke situatie hebben wij een oplossing, van noodwinkel tot semi-permanente voorziening, voor een dag of voor meerdere jaren. Afgestemd op uw wensen, aantrekkelijk, snel en tegen scherpe tarieven. In een vertrouwde en sfeervolle omgeving voelen uw klanten zich meteen thuis.

Speciaalzaak, buurtsuper, drogist of boetiek: wat voor winkel u ook heeft, wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van tijdelijke winkelruimte. Voor elke detaillist hebben we een oplossing, variërend van een noodwinkel tot een semi-permanente  voorziening. U heeft een ruime keuze, want wij werken met diverse bouwsystemen en containers. Uit voorraad leverbaar, dus snel gerealiseerd.

Of het nu voor een dag is of voor meerdere jaren, wat ons betreft kunt u onder alle omstandigheden uw klanten in een vertrouwde en sfeervolle omgeving welkom blijven heten. In de tijdelijke winkel blijft uw merkidentiteit herkenbaar. Ontwerp, kleurstelling, installaties en voorzieningen worden aangepast aan uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten zich meteen thuis voelen en met plezier hun inkopen doen.

“Zowel Blokker als Vögele kon binnen 3 weken na de brand terecht in tijdelijke winkels op het parkeerterrein naast de Albert Heijn. Dat was mede dankzij hulp van buurman BUKO.”

WINO VAN KOOTEN, EIGENAAR
BLOKKER

VAn A tot Z Geregeld

BUKO regelt alles: van casco, vergunningen, nuts-aansluiting en constructieberekeningen tot terreininrichting en buurtinformatie.

MAatwerk oplossing

BUKO stemt afmetingen en indeling perfect af op uw wensen.

Voor en Na oplevering goed geregeld

BUKO biedt volledige service en onderhoud, ook in het gebruik.

Duurzame gebouwen

BUKO bouwt duurzaam met herbruikbare materialen.

Snel gerealiseerd

BUKO levert uit voorraad of bouwt op maat, volgens uw specificaties.

Toekomstbestendig

BUKO werkt flexibel met diverse (bouw)systemen.