tijdelijke supermarkt

Aantrekkelijke supermarkten voor tijdelijke en semi- permanente situaties

altijd open

 

 

 

direct te gebruiken

Door meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke winkels zit het retaildenken in onze genen. Als marktleider weten wij precies wat belangrijk is: de winkel moét open!

Speciaal voor tijdelijke en semi-permanente situaties ontwikkelen we verplaatsbare supermarkten die volledig in lijn zijn met uw wensen en merkidentiteit. Zo kunnen uw klanten en medewerkers overal en altijd in een vertrouwde omgeving blijven winkelen en werken. Deze winkels zijn turn-key, dus van alle gemakken voorzien en direct te gebruiken, en bieden flexibiliteit voor de toekomst.

Onze standaard-supermarkt is een kostenefficiënte oplossing van uitstekende kwaliteit voor tijdelijke of semipermanente situaties. Faciliteiten, installaties, logistiek, beveiliging: onze ervaren specialisten weten precies wat er nodig is

Wilt u dat uw klanten en medewerkers overal en altijd in een vertrouwde omgeving kunnen blijven winkelen en werken? Dan stemmen we de configuratie geheel af op uw wensen waardoor u voor elke tijdelijke situatie een winkel ‘op voorraad’ heeft. U heeft er geen omkijken naar. Wij begeleiden uw project van ontwerp tot oplevering. Onze experts kunnen u ondersteunen bij het informeren van bewoners, het bouwrijp maken van de locatie, het regelen van nutsvoorzieningen, het  aanvragen van vergunningen en het inrichten van het terrein.

Van A tot Z geregeld

BUKO regelt alles: van casco, vergunningen, Nuts-aansluiting en constructieberekeningen tot terreininrichting en buurtinformatie.

MAATWERK OPLOSSING

BUKO stemt afmetingen en indeling perfect af op uw wensen.

VOOR EN NA OPLEVERING GOED GEREGELD

BUKO biedt volledige service en onderhoud, ook in het gebruik.

herbruikbaar materialen

BUKO bouwt duurzaam door gebruik te maken van herbruikbare materialen.

SNEL GEREALISEERD

BUKO levert uit voorraad of bouwt op maat, volgens uw specificaties.

FLEXIBEL EN TOEKOMSTBESTENDIG

BUKO werkt flexibel met diverse (bouw)systemen.

flexibele tijdelijke supermarkt

BUKO

biedt tijdelijke, volwaardige winkels
is solide en betrouwbaar
biedt altijd een passende oplossing, tegen een scherpe prijs
één deskundig aanspreekpunt