home > Retail > Tijdelijk winkelcentrum

Tijdelijk winkelcentrum.

De bouwsystemen van BUKO zijn geschikt voor het realiseren van een tijdelijk winkelcentrum. Door onze jarenlange ervaring in de retailsector zijn wij goed op de hoogte van de specifieke eisen en wensen van deze branche. Wij zijn gewend mee te denken over alle kenmerken waaraan een succesvolle retailomgeving moet voldoen. more

In de loop der jaren heeft BUKO diverse omvangrijke winkellocaties verzorgd en menig supermarkt in korte tijd ‘uit de brand’ geholpen. Onze gebouwen worden ook steeds vaker ingezet in tijden van economische opleving om in zeer korte tijd adequaat in te spelen op een plotselinge stijging van de behoefte uit de markt. Bijvoorbeeld in een snelgroeiende woonwijk. Tegen relatief lage kosten kan dan, vooruitlopend op een definitieve vestiging, bekeken worden of het tijdelijke winkelcentrum de gewenste omzet realiseert.

Tijdelijk winkelcentrum dat aan al uw eisen voldoet
Het is van belang dat u erop kunt vertrouwen dat ú het qua de omvang, uitstraling, winkelinrichting en -indeling van het winkelcentrum voor het zeggen heeft. U wilt uw klanten immers in alle opzichten de sfeer, de service en het gebruiksgemak bieden die zij van u gewend zijn. Onze specialist geeft u graag advies over wat voor u de beste opties zijn.

more

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een tijdelijk winkelcentrum. Neem dan contact op met BUKO Bouw & Winkels.

0251 – 26 27 27