home > Retail > Flexibel winkelcentrum

Van zandvlakte tot kloppend hart van de buurt.

Flexibele bouw: meeveranderen met de vraag

Voor tijdelijke en semipermanente situaties

Waarom bouwen voor vele decennia als je ook direct iets moois kunt realiseren dat bovendien blijvend aanpasbaar is? Flexibele bouw is dé oplossing in een snel veranderende samenleving. Het flexibele winkelcentrum is een prima alternatief voor traditionele bouw, omdat het mee verandert met de buurt. Daarmee vormt het ook voor langere periodes een waardevolle investering. more

Dicht bij huis terecht kunnen voor de dagelijkse behoeften is een voorwaarde voor een leefbare buurt. Welke voorzieningen bewoners en potentiële kopers/huurders ook graag in hun omgeving willen, ons concept is flexibel genoeg om erin te voorzien. De basis, bestaande uit een supermarkt, twee tot drie winkels voor detaillisten en een horecavoorziening, is op allerlei manieren uit te breiden. Met winkels, maar ook bijvoorbeeld met horecakinderopvang of andere buurtvoorzieningen, zodat de locatie een levendig trefcentrum voor buurtbewoners wordt.

Van zandvlakte tot kloppend hart: wij krijgen het in korte tijd voor elkaar. We brengen de juiste partijen bijeen, zorgen voor een passend ontwerp, maken de locatie bouwrijp, regelen vergunningen en nutsvoorzieningen, zorgen voor infra en grondwerk en informeren omwonenden. Uiteraard staan uw wensen centraal gedurende het gehele proces. In nauwe samenwerking realiseren we een winkelcentrum om trots op te zijn.

more

BUKO Pluspunten

 • puzzle-red

  flexibiliteit

 • Herbruikbaar_rood

  beheersbaar proces

 • Euro_rood

  huur, lease en koop

 • person-red

  één aanspreekpunt

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons concept voor een flexibel winkelcentrum? Neem direct contact op met BUKO Bouw & Winkels of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina.

0418 - 57 33 33