home > Retail > E-commerce

Snel, bereikbaar en aanspreekbaar.

Succesfactoren voor e-commerce

Synergie

Zorgen dat kopers snel over hun bestelling kunnen beschikken én ze de mogelijkheid bieden om het zelf af te halen of er een vraag over te stellen aan de balie: marketingonderzoeklaat zien dat daarmee de komende jaren succes valt te behalen. Daarom ontwikkelde BUKO een e-commerceconcept met de juiste faciliteiten voor een perfecte logistiek en klantcontacten. more

Met dit concept brengt u uw activiteiten op één locatie bijeen. Daar beschikt u over flexibele opslagruimte, zodat u de voorraad altijd op peil kunt houden. U regelt uw zaken vanuit uw eigen kantoor. Uw klanten kunnen hun bestelling gemakkelijk afhalen bij het pick-up point. Wilt u zich onderscheiden door nog meer service te bieden? Kies dan voor een klantenbalie, waar uw klanten terecht kunnen met hun vragen.

Samen met andere webshops valt veel synergie te behalen door een gezamenlijke klantenbalie in te richten, waar klanten terecht kunnen voor een reparatie, een vraag of een advies. Bovendien kunt u voordelig samen diensten inkopen zoals schoonmaak en beveiliging.

more

BUKO Pluspunten

  • puzzle-red

    flexibiliteit

  • cube-red

    omni-channel proof

  • wallet-red

    efficiënt

Meer informatie

Wilt u meer weten over het e-commerce concept? Neem direct contact op met BUKO Bouw & Winkels of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina.

0418 - 57 33 33