home > Retail > Detailhandel

Tijdelijk en toch vertrouwd.

uw merkidentiteit blijft herkenbaar

Vertrouwd en sfeervol

Speciaalzaak, supermarkt of mode: wat uw branche ook is, wij hebben een jarenlange ervaring met het realiseren van tijdelijke winkelruimte. Voor elke detaillist hebben we een oplossing, variërend van een noodwinkel tot een semi-permanente voorziening. U heeft een ruime keuze, want wij werken met diverse bouwsystemen: houtbouw, staalbouw, aluminiumbouw en containers. Uit voorraad leverbaar, dus snel gerealiseerd. more

Of het nu voor een dag is of voor meerdere jaren, wat ons betreft kunt u onder alle omstandigheden uw klanten in een vertrouwde en sfeervolle omgeving welkom blijven heten. In de tijdelijke winkel blijft uw merkidentiteit herkenbaar, ook als u huurt. Ontwerp, kleurstelling, installaties en voorzieningen worden aangepast aan uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw klanten zich meteen thuis voelen en met plezier hun inkopen doen.

more

Pluspunten

 • eye-red

  prettige winkelomgeving

 • Sleutel_rood

  turnkey oplevering

 • time-red

  korte bouwperiode

 • Euro_rood

  efficiënte huisvesting

Meer informatie

Wilt u meer weten over tijdelijke winkelruimte voor detailhandel? Neem direct contact op met BUKO Bouw & Winkels of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina.

0418 - 57 33 33