Huisvesting voor retail

Al 50 jaar van alle retailmarkten thuis

Dankzij 50 jaar ervaring met tijdelijke winkels zit het retaildenken in onze genen. Als marktleider weten wij precies wat belangrijk is: de winkel moét open! Alles draait om uw klanten. Dat is de basis van ons werk.

Of het nu gaat om een herontwikkeling, uitbreiding, verbouwing of na een calamiteit. Wij regelen het complete traject. Voor korte of lange termijn, van pop-upstorenoodwinkel of tijdelijke supermarkt tot compleet winkelcentrum. Snel, flexibel en pragmatisch. Uw klanten voelen zich er helemaal thuis. Gegarandeerd zonder zorgen! Bekijk hieronder welke oplossingen wij kunnen bieden.

U wilt dat uw klanten bij u terecht kunnen voor hun inkopen, ook tijdens een verbouwing of na een brand. U wilt dat bewoners van een nieuwe wijk dicht bij huis hun boodschappen kunnen doen. Dat begrijpen wij. Net als bij u staat bij ons de klant centraal. Daarom zorgen we voor oplossingen die tegemoet komen aan uw wensen en daarmee aan die van uw klanten of bewoners. Of dat nu voor een dag is of voor tien jaar, want de winkel moet open!

Onze dienstverlening is compleet. Logistiek en bevoorrading, installaties, beveiliging, efficiency, comfort, merkidentiteit: aan alles is gedacht. Wat de situatie ook is, wij nemen u de zorgen uit handen. Van ontwerp tot en met terreininrichting kunt u op ons rekenen. Met als resultaat: een aantrekkelijke winkel waarin het plezierig winkelen én prettig werken is.

Verbouwing, brand of herinrichting: voor elke situatie hebben wij een oplossing, van noodwinkel tot semi-permanente voorziening, voor een dag of voor meerdere jaren. Afgestemd op uw wensen, aantrekkelijk, snel en tegen scherpe tarieven. In een vertrouwde en sfeervolle omgeving voelen uw klanten zich meteen thuis.

Speciaal voor tijdelijke en semi-permanente situaties ontwikkelen we verplaatsbare supermarkten die volledig in lijn zijn met uw wensen en merkidentiteit. Zo kunnen uw klanten en medewerkers overal en altijd in een vertrouwde omgeving blijven winkelen en werken. Deze winkels zijn turn-key, dus van alle gemakken voorzien en direct te gebruiken, en bieden flexibiliteit voor de toekomst.

Pop-upstore

Verkoop, presentaties, acties? Een pop-upstore is een echte aandachtstrekker tijdens festivals, markten, beurzen en andere evenementen of gewoon in de binnenstad. Ideaal voor merken, webshops of seizoensgebonden verkoop. Elke pop-upstore is tijdelijk, opvallend, aanpasbaar en vooral: dichtbij. Alles draait om mobiliteit en flexibiliteit.

In onze snel veranderende samenleving is het flexibele, aanpasbare winkelcentrum onmisbaar. De basis, een supermarkt, enkele winkels en een horecavoorziening, is op allerlei manieren uit te breiden. Van zandvlakte tot levendig ontmoetingspunt voor buurtbewoners: wij krijgen het in korte tijd voor elkaar.

Onze referenties in de retail

Alle referenties Soortgelijke projecten

“Ik zou graag willen dat onze hele portefeuille bestond uit winkels van deze kwaliteit”

DENNIS KORTEKAAS – PROJECTONTWIKKELAAR
ALDI

Onze aanpak bij Mall of the Netherlands