Tijdelijke winkel zaltbommel

Winkel Vögele en Blokker Zaltbommel

noodwinkels

Binnen drie weken twee noodwinkels geopend.

Na een grote brand in het centrum van Zaltbommel werd BUKO gevraagd een noodwinkel te bouwen voor Blokker en Vögele. Gezien de drukke decembermaand en dus aankomende feestdagen was er geen tijd te verliezen voor de winkeliers en hun trouwe klanten. Ondanks de ijzige kou en extreme sneeuwval is het toch gelukt binnen korte tijd volwaardige tijdelijke huisvesting te verzorgen. Er is dag en nacht gewerkt, maar de winkel kon weer open.

tijdelijke winkels

De tijdelijke winkels zijn gemaakt met het houtelementensysteem en is dankzij de open kappen met een vrije overspanning van 12 meter comfortabel en ruim opgezet. BUKO heeft de twee winkels compleet opgeleverd inclusief nutsaansluitingen, bouwrijpmaken, rolluiken, schuifdeuren, vloerbedekking en installaties voor sanitair, verlichting en verwarming.

Nadat de afgebrande winkels in het centrum van Zaltbommel volledig opnieuw gebouwd en geopend waren kon BUKO de noodwinkels demonteren en het terrein in oorspronkelijke staat terugbrengen.

“Zowel Blokker als Vögele kon binnen 3 weken na de brand terecht in tijdelijke winkels op het parkeerterrein naast de Albert Heijn. Dat was mede dankzij hulp van buurman BUKO.”
— Wino van Kooten, eigenaar
Blokker

brand

open binnen 3 weken

feestdagen 

Vaste klanten behouden

Meer weten over dit project? bel 0418 – 57 33 33

Ook interessant

tientallen langetermijnrelaties, waaronder