supermarkt Dirk Harderwijk

Supermarkt voor Dirk / Detailresult Groep

Noodwinkel

Over enkele jaren is het het terrein van de Harder in Harderwijk volledig herontwikkeld. Tot dat moment is de Dirk reeds gevestigd op het terrein met een volwaardige noodwinkel.

tijdelijke winkel

In opdracht van Detailresult Groep hebben we een tijdelijke winkel gerealiseerd in ons houtelementenbouwsysteem. Dit systeem kenmerkt zich door de grote mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid zowel in vorm als in afwerking. De supermarkt is van alle gemakken voorzien. Behalve een royale groente- en fruitafdeling, biedt deze Dirk vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij, vers gebak, en elke week een nieuw aanbod in non-foodartikelen. Klanten zijn blij dat ze weer bij Dirk hun boodschappen kunnen doen. De nieuwe bake-off-afdeling valt ook in de smaak. “Heerlijk die geur van versgebakken broodjes. Ik heb ook al mijn eigen brood gesneden in de broodsnijmachine,” aldus een klant.

“Na het sluiten van onze winkel op de Vuldersbrink in het centrum moesten onze klanten het even zonder Dirk doen. Ik ben dan ook blij dat we ze de komende jaren hier kunnen verwelkomen.”
— Hans Mensink - Supermarktmanager
Dirk van den Broek

1435 m2

Houtelementenbouw

2 jaar 

huur

Meer weten over dit project? bel 0418 – 57 33 33

Ook interessant

tientallen langetermijnrelaties, waaronder