Loveland festival 2018

volwaardige tijdelijke huisvesting

Loveland is al een aantal jaar een graag geziene gast binnen ons portfolio voor evenementenhuisvesting. BUKO levert een totaalpakket, van productiekantoor tot portiersloge, van kassa’s tot opslagcontainers. Doordat Loveland Events zowel organiseert als produceert, is de korte lijn met de accountmanager van BUKO prettig.

Hoge standaard
Loveland heeft een hoge standaard en BUKO laat zien aan die hoge standaard te voldoen. Voor dit event én twee andere events van Loveland is gebruik gemaakt van de allernieuwste BUKO-unit.

Dienstverlening
Ook qua dienstverlening is de samenwerking uitgebreid met het leveren van werkplaatscontainers, uitgerust met stelling, werkbank en verlichting.

Transport en opslag
Het materiaal en de decoraties gaan van het ene event door naar het volgende event. Tussentijds bergt BUKO de containers veilig op. Hierdoor ontzorgt BUKO dus ook het logistieke proces voor Loveland. Zie hieronder de foto’s van 2018.

Goed materiaal en fijn personeel waarmee je snel kunt schakelen.
— Loveland Festival
Loveland Events

Totaalpakket


in huisvesting

Hoog kwaliteit

vaN MATERIAAL

74 units

en containers in gebruik

Sfeerimpressie

Bm10

politiedorp

Loveland was op zaterdag 11 en zondag 12 augustus van 11.00 tot 23.00 uur in het Sloterpark in Amsterdam. De muziekgenres zijn techno, house, techhouse en mimimal. Het festival werd op Partyflock als ‘zeer goed’ beoordeeld. 

Aftermovie Loveland

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht