Kamp Heumensoord 2019

Tijdelijke huisvesting van duizenden militairen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

tevredenheid: bij de klant, defensie en onze collega’s

Kamp Heumensoord
In de bossen onder Nijmegen wordt ieder jaar een beschermd natuurgebied omgebouwd tot militaire kamp. Dat kamp, genaamd Kamp Heumensoord, wordt in gebruik genomen door ruim 6.000 militairen uit binnen- en buitenland. De militairen doen mee aan de 103de editie van de Nijmeegse Vierdaagse.

Tijdelijke huisvesting
De opdracht voor de tijdelijke huisvesting van de militairen wordt door Defensie al decennia aan Losberger de Boer gegund. BUKO verzorgt sinds jaar en dag de kantoorunits voor iedere divisie op Kamp Heumensoord. Ook het productiedorp, de entree en disciplines voor Defensie worden op deze prachtige locatie van kantoorunits voorzien.

Projectmanager op locatie
We komen en gaan. Jaren achter elkaar. En ondanks dat project kamp Heumensoord zich jaarlijks herhaalt zit de uitdaging in de details. Onze welbekende projectmanager op locatie weet iedere boom, tent of zandpand te vinden. Onze projectmanager Gerard is hierin de dirigent. Hij zorgt er ieder jaar weer voor dat de klant, defensie en de chauffeurs tevreden zijn.

Vakmanschap
Werken met autokraanwagens op onverharde paden met bomen kriskras verdeeld over het terrein vraagt vakmanschap van mens en machine.

Voorbeeldproject
Kamp Heumensoord is voor BUKO een voorbeeldproject. De schaal van het project, de afstand, de locatie en het doel is in alle opzichten uniek. Bij andere grote evenementenprojecten zegt BUKO intern: “We doen kamp Heumensoord ook, dus dit moet ook lukken.

Fijne samenwerking
— Pieter Mos
Losberger de Boer

voorbeeldproject

de schaal, afstand, locatie en het doel is uniek

24

vrachtwagens

17

Geschakelde kantoren

5

stand alone kantoorunits

stand alone kantoorunits

geschakelde Kantoren

Kamp Heumensoord

Tijdelijke huisvesting kamp heumensoord 2019

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht