huntsman holland bv

Permanent kantoor

Met een nps-score van een 9 opgeleverd

In opdracht van Huntsman Holland BV heeft BUKO Huisvesting van augustus 2017 tot februari 2018 een permanent kantoor gerealiseerd.

Op 11 augustus 2017 is de bouwlocatie door Huntsman formeel overgedragen aan BUKO. Begin september is BUKO gestart met de fundatie. Na het plaatsen van de staalconstructie zijn begin november de wandelementen met de kozijnen geplaatst en was het gebouw wind en waterdicht. Op 7 februari 2018 is het gebouw opgeleverd met een NPS-score van een 9. Huntsman is zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking, ook de proactieve houding, het meedenken en de geleverde kwaliteit werden geroemd.

1.435 m2

permanent gebouw

6 maanden

Van start tot oplevering

‘Wij zijn zeer tevreden over de proactieve houding, het meedenken en de geleverde kwaliteit.’

— Maarten van Elsen
14Forward

Kantoorhuisvesting

Het project bestond uit zowel de uitwerking van het voorlopige ontwerp tot een uitvoeringsgereed ontwerp alsmede de realisatie van het gebouw (turn-key) inclusief de vergunningsaanvragen. Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen en heeft een omvang van ca. 1.435 m2.

Projectinformatie:

  • 70 werkplekken. Door het toepassen van glazen binnenwanden heeft het gebouw een open indeling;
  • functionaliteiten: Work, Meet, Eat, kleedruimte met douches, opslag en garderobe voor werkkleding;
  • vanuit de gebruiker zijn hoge eisen gesteld aan de elektra en data installatie, waarbij uitgebreid gebruik wordt gemaakt van beeldschermen voor de interne communicatie, ook is het gebouw aangesloten op de omroep installatie van de klant;
  • all-electric
  • gevelbekleding Plastica NT;
  • gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning;
  • EPC 0,57.

Meer weten over dit product? bel 0251 - 26 27 28

Ook interessant