tijdelijk clubhuis

Voor de aanleg van een compleet nieuwe 9-holes golfbaan in Winkel is BUKO gevraagd om een tijdelijk clubhuis met een aangrenzende overkapping voor de driving range te plaatsen. Inmiddels is de baan 18 holes geworden, is het clubhuis flink uitgebreid en heeft de accommodatie een permanente vergunning gekregen. In 2014 is Golf & Countryclub Regthuys verkozen tot de beste golfclub van het jaar. De accommodatie is hierbij beoordeelt met een 8,5. Al met al een groot succes.

golfclub van het jaar

Vorig jaar heeft BUKO met het houtelementensysteem, beter bekend als schottenkeet, een tijdelijke accommodatie gebouwd. De huurperiode bedraagt 2,5 jaar. Het gebouw is voorzien van installaties en heeft verder een leuke veranda met vlondervloer. Dankzij de open kapconstructie met spanten in het zicht biedt de ruimte comfort en een gezellige sfeer. Hierdoor is het zowel in de zomer als in de winter een heerlijke ruimte om even bij te komen van een college.

“Zeer goed onderhouden en afwisselende baan. Met een gastvrij en gezellig clubhuis maakt dit een van de leukste banen van Nederland”
— Golfer
Golfclub Regthuys

van tijdelijk

naar permanent

500m2 

flexibel clubgebouw

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht