Schottenkeet

Een schottenkeet van BUKO is ideaal als kantoor, kantine en sanitaire ruimte. Ook voor langdurige onderhoudstrajecten of tijdens de bouw van uw fabriek. 

Schottenkeet huren

Ons houtelementen systeem wordt ook wel “schottenkeet” genoemd. Een schottenkeet dient als comfortabele tijdelijke huisvesting. Voor bouwprojecten, maar ook voor horeca, retail, logiesverblijf en kantoorhuisvesting.

Deze gebouwen kunnen worden ingezet als kantine of kleedruimte met toilet- en doucheruimtes. Maar ook als volledig ingericht kantoorpand met ruime werkplekken, vast of flex, en comfortabele vergaderruimtes.

Mogelijkheden

Er is een ruime keuze in afmetingen en uitstraling. Zo kan het gebouw geschilderd worden in de eigen bedrijfskleuren. Bovendien kan de indeling volledig zelf worden bepaald. Hierdoor zijn grote open ruimtes met veel daglicht eenvoudig te realiseren. Ook ten aanzien van de installaties bijvoorbeeld alarmering, data & telefonie en klimaatbeheersing is veel mogelijk.

Op locatie

Een schottenkeet wordt volledig op locatie gemonteerd met ‘prefab’ onderdelen. Daarom is een schottenkeet ideaal op lastig te bereiken- of krappe locaties. Denk bijvoorbeeld aan binnenstedelijke projecten, boven het water, op een staalconstructie of zelfs inpandig.

Duurzaam

Het gebruik van duurzame houtproducten geeft het gebouw een prettige sfeer. Als kantoor, clubgebouw, tijdelijke winkel, slaapverblijf, restaurant en kinderdagverblijf. Kortom, een veelzijdige efficiënte oplossing voor u op maat gemaakt. Dat maakt het systeem extra geschikt.

Schottenkeet huren

kenmerken

  • Voor meerjarig gebruik
  • Kantoor / kantine / training- en infocenter
  • Staal of houten gevelbekleding
  • Ruime kolomvrije kamers
  • Vrij indeelbaar
  • Lage onderhouds- en gebruikskosten
  • Permanente uitstraling
  • Huur, koop en terugkoop

Pluspunten

Flexibel bouwsysteem
conform Veiligheidseisen geplaatst
Complete en veelzijdig
Duurzame oplossingen
Snel geplaatst
Eén aanspreekpunt
Meer weten over dit project? bel 0418 – 57 33 33