Al 50 jaar investeren
in service en kwaliteit

Onze 250 vakmensen staan dag en nacht voor u klaar.

Snel in projecten,
flexibel in oplossingen

Al 50 jaar staat BUKO voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, klantgerichtheid, service en stabiliteit. Daar werken we elke dag aan. Door onze resultaten te herinvesteren en samenwerking te stimuleren. Daarom kijken we altijd goed om ons heen. Houden onze ogen en oren open voor nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Zo ontdekken we kansen, leggen we verbindingen, zien we mogelijkheden en realiseren we oplossingen. Dat maakt ons tot een stabiele en succesvolle serviceorganisatie.

“Tijdelijke huisvesting, materieelverhuur en systeembouw: als marktleider weten wij precies wat belangrijk is. Alles draait om u.”

OVer buko huisvesting

BUKO Huisvesting is onderdeel van Modulaire Group. Met 24 vestigingen wereldwijd zijn zij marktleider in modulaire bouw. Zij bieden zowel standaard als op maat gemaakte oplossingen, tijdelijk of permanent.

Sinds 1 november 2019 zijn de bedrijven BUKO Huisvesting, BUKO Bouwsystemen, BUKO Bouw & Winkels en Variant Loodsenbouw onderdeel van Modulaire Group, waar ook Algeco onder valt.

Aan onze producten stellen wij hoge eisen, op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, fysieke belasting van medewerkers en uitstraling. In onze projecten gebruiken wij zoveel mogelijk duurzaam hout. We proberen persoonlijk letsel, brand, schade en blootstelling aan gevaarlijke stoffen te voorkomen. En negatieve effecten op het milieu willen we minimaliseren.

De MVO principes volgens NEN-ISO 26000 zijn onze leidraad. Samen met ketenpartners doen we alles om duurzaamheid te vergroten en verspilling of afval te voorkomen. Ook werken we alleen samen met partners die zich houden aan regelgeving en internationale gedragsnormen. BUKO ondersteunt daarnaast de ambitie van de overheid om 100% duurzaam in te kopen. Met ons duurzame SROI-beleid willen wij mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt een kans geven en laten meewerken.

u kunt op ons rekenen

50 jaar ervaring

Tijdelijke huisvesting, materieelverhuur en systeembouw: als marktleider weten wij precies wat belangrijk is. Alles draait om u.

Altijd een passende oplossing

Echt op maat, dus altijd een passende oplossing. Materiaal, afmetingen en indeling volledig volgens uw wensen.

Eén deskundig aanspreekpunt

Die alles regelt en begeleidt, van A tot Z. Netjes, snel en zonder gedoe.

nuchter en betrouwbaar

Toegewijd, nuchter, solide en betrouwbaar. Afspraak is afspraak, dus op tijd en binnen budget.

Praktisch en veelzijdig

Snel, flexibel en 24/7 bereikbaar. Combinatie van creativiteit met vakmanschap.

Thuis in uw wereld

Vakmensen die uw wereld écht kennen. Partners in efficiency, duurzaamheid en comfort.

Kom ook ons team versterken

U verder brengen

Zorgen dat u verder kunt, snel en efficiënt. Dat is BUKO.

Onze vakmensen zijn
ons visitekaartje

Bij BUKO Huisvesting zijn we nuchter, pragmatisch en doen we niet ingewikkeld. De lijnen zijn kort, de sfeer informeel en medewerkers zijn energiek en betrokken. Stuk voor stuk specialisten in hun vak. Als onze visitekaartjes bepalen zij ons succes.

Lees hier hoe onze medewerkers werken bij BUKO Huisvesting ervaren

Maak kennis met
onze principes

Voor alles wat we doen, zijn deze vier principes onze leidraad:
1. We doen het netjes of niet;
2. We nemen weloverwogen beslissingen;
3. We zijn service- en resultaatgericht;
4. Langetermijnrelaties vormen onze basis.

Bekijk de video hoe wij dit in praktijk brengen.

TROTS DAT WE MOGEN WERKEN VOOR