Huisvesting voor onderwijs

BUKO voelt zich al jaren thuis in het onderwijs. Uw sparringpartner die u begrijpt, betrokken is, met u meedenkt en uw wensen omzet in kwalitatieve huisvesting. Op maat, veilig en duurzaam.

Wij regelen alles voor u, geven adviezen en komen met oplossingen. Omdat wij niet afhankelijk zijn van derden, werken wij op tijd en binnen budget. Wij zorgen dat het goed komt. Samen met u. Dat is een hele geruststelling.

Precisie, veiligheid, procesbeheersing: elke stap in de samenwerking met u wordt zorgvuldig gezet. Ons stappenplan maakt inzichtelijk hoe we te werk gaan. Bekijk onderstaande video om meer te weten te komen over onze werkwijze.

“Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering, projectbewaking en de kwaliteit van onze voorzieningen.”
— Stichting Amos

Met een noodlokaal van BUKO gaan uw lessen altijd door. Voor elke situatie en budget hebben we een passende oplossing. Van ontwerp, productie en transport tot en met plaatsing en afwerking.

Een tijdelijk of flexibel schoolgebouw van BUKO is onmisbaar bij krimp, uitbreidingen of functiewijzigingen. Aantrekkelijk, comfortabel en voorzien van moderne faciliteiten. Van sporthal, aula tot speelterrein en van bibliotheek tot schooltuin.

Een multifunctionele, flexibele accommodatie van BUKO is doordacht en toekomstbestendig. Snel gebouwd en eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Duurzaam, veilig en functioneel.

Onze werkwijze

AL 50 JAAR thuis in het onderwijs

Tijdelijke huisvesting of systeembouw: als marktleider adviseren wij u over de juiste oplossing.

toegewijd en betrokken SAMENWERKEN

Samen veilig en duurzaam bouwen aan de toekomst.

EEN MAATWERK OPLOSSING

Van noodlokaal tot hoogwaardig schoolgebouw. Wij bieden u een turnkey oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk.

Toekomstgericht bouwen

Wij helpen u uw plan te realiseren.

Wij nemen het regelwerk uit handen

Van analyse, advies en begeleiding tot de aanvraag van vergunningen en het informeren van omwonenden.

binnen budget
en op tijd

Daar kunt u op rekenen.

Onze partners in het onderwijs

Alle referenties Soortgelijke projecten

Veelgestelde vragen

BUKO Huisvesting is een dienstverlener op het gebied van tijdelijke-, semi-permanente- en permanente huisvesting. Wij zijn niet alleen de bouwer maar wij ontzorgen maximaal en begeleiden uw project van a tot z. En zeker ook na oplevering van het gebouw ontzorgen wij u nog op het gebied van onderhoud en service.

Voor een tijdelijk gebouw heeft u een bouwvergunning nodig. Wij helpen u graag met het aanvragen van de vergunning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Omdat wij voor een groot deel gebruik maken van modulair geprefabriceerde bouwdelen is zowel de binnenkant als de buitenkant aanpasbaar. Op- en afschalen is hierbij geen probleem, maar ook zaken die betrekking hebben op comfort, uitstraling of functionaliteit zijn aan te passen. Belangrijk is om in de ontwerpfase hier al rekening mee te houden.

In de praktijk komt dit vaak voor. Als u kiest voor (semi) permanente huisvesting kunnen onze ontwerpers rekening houden met een vloeiende overgang van bestaand naar tijdelijk.