home > Nieuws > Uitbreiding Serviceteam BUKO Huisvesting

Uitbreiding Serviceteam BUKO Huisvesting.

24
03

BUKO Huisvesting introduceert twee volledig ingerichte nieuwe servicewagens voor de industrie. We zijn hiermee snel ter plaatse en beschikken we direct over de juiste middelen om adequaat te kunnen optreden.

De dienstverlening van BUKO is afgestemd op grote en complexe projecten en turnarounds in petrochemie en industrie. Wij verzorgen de huisvesting, maar ook andere faciliteiten voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Van transport tot wegafzetting, van ICT tot portofoon, van AED tot meubilair: u kunt alles via één aanspreekpunt laten regelen.

Tijdens, maar ook na de uitvoering staan we voor u paraat. Om dat te kunnen waarborgen investeert BUKO Huisvesting continu in het serviceteam voor Industrie. Zo kunnen we sinds kort met twee volledig ingerichte nieuwe servicewagens een nog hogere servicegraad garanderen. We zijn hiermee snel ter plaatse en beschikken we direct over de juiste middelen om adequaat te kunnen optreden.Ook daarom is BUKO de partner voor facilitaire ondersteuning in de Industrie.