home > Nieuws > Opvanglocatie krijgt een nieuw jasje

Opvanglocatie krijgt een nieuw jasje.

04
06

Stichting BOON verzorgt al jarenlang de naschoolse opvang voor de kinderen in de regio Amstelveen. De twee opvallend gekleurde vestigingen staan in een wijk waar de huizen modern en overwegende grijstinten. Dus na een uitbreiding van de gebouwen zijn de naschoolse opvangen toe aan een nieuw uiterlijk.

Stichting BOON verzorgt al jarenlang de naschoolse opvang voor de kinderen in de regio Amstelveen. In opdracht van deze stichting heeft BUKO Huisvesting Beverwijk een aantal jaar geleden twee vestigingen gerealiseerd met een kleurrijke uitstraling. De omgeving van deze gebouwen heeft in de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. De twee opvallend gekleurde vestigingen staan in een wijk waar de huizen een moderne en strakke uitstraling hebben gekregen in overwegend grijstinten. Dat vraagt om een dito uitstraling voor de opvanglocatie.

Het juiste moment

De twee opvanglocaties hebben beide een gunstige ligging, de één bij een sportpark en de ander bij een zwembad. Dit zorgde voor een stijging in het aantal aanmeldingen. Door deze toename heeft BUKO Huisvesting de opvangruimte onlangs uitgebreid. Dit was voor Stichting Boon meteen het moment om de kleurrijke gebouwen te schilderen in grijstinten. De subtiele kleurnuances van het logo op de gevel en details bij de ramen zorgen ervoor dat de vrolijke en speelse aanblik behouden blijft.