home > Nieuws > Noodwinkel voor bakkerij in Weert

Noodwinkel voor bakkerij in Weert.

28
06

Bakkerij Korsten was getroffen door een hevige brand, wilde zo snel mogelijk zijn weer openen en schakelde naar tevredenheid BUKO Bouw & Winkels uit Zaltbommel in.

Binnen één week na een brand is Bakkerij Korsten weer in bedrijf. Onlangs is Bakkerij Korsten uit Weert getroffen door een hevige brand. De bakker wilde zo snel mogelijk de deuren van zijn winkel weer openen en schakelde de hulp van BUKO uit Zaltbommel in.

Binnen één week weer in bedrijf
Na 3 dagen is er gestart met de opbouw van een noodwinkel van bakkerij Korsten aan de Maaspoort. BUKO  heeft de noodwinkel geplaatst op de parkeerplaats naast de bakkerij. De noodwinkel is officieel geopend door burgemeester Heijmans.

Snelle levering door BUKO
De heer Korsten van Bakkerij Korsten is tevreden over het eindresultaat. De heer Korsten is ook zeer tevreden over BUKO: de bereikbaarheid op zondag, de snelle reactie op maandag, snelle levering op woensdag en het meedenken bij het leveren binnen 2 dagen."Daarnaast waren de chauffeurs en de monteurs van BUKO erg behulpzaam, aldus de heer Korsten.