home > Nieuws > Filiaal voor Albert Heijn

Filiaal voor Albert Heijn.

26
05

Onlangs is in De Bilt een tijdelijk filiaal voor Albert Heijn aan het Henri Dunantplein feestelijk geopend. Deze gloednieuwe winkel is door BUKO geleverd en gebouwd. De belangstelling was tijdens de opening groot waardoor er al snel flinke rijen ontstonden voor de kassa’s.

Winkel in 4 weken gebouwd door BUKO
De winkel heeft een oppervlakte van circa 1.500m2 en is gebouwd op een nieuwe betonvloer. BUKO heeft conform planning op locatie slechts 4 weken nodig gehad voor de montage.
Ondanks zijn permanente uitstraling biedt de winkel een tijdelijke oplossing voor naar verwachting ca 1,5 jaar. Daarna verhuist Albert Heijn terug naar een nieuwe winkel aan de Looydijk waar momenteel hard gewerkt wordt aan een herinrichting.

Meer informatie over de winkels van BUKO?
BUKO levert winkels voor enkele weken of meerdere jaren, bij herontwikkeling, nieuwbouw, verbouwingen en na calamiteiten. Van ontwerp, financiering, onderhoud, de organisatie van ondernemers- en bewonersavonden, tot aan vergunningen. Het winkelconcept van BUKO ontzorgt in uw huisvestingsvraagstuk. Voor meer informatie neemt u contact op met de specialisten op 0418 573333.