home > Nieuws > Duurzame bouwkeet

Duurzame bouwkeet .

15
06

BUKO heeft een bouwkeet van 450 m2 geleverd in Amsterdam Zuid. De duurzame keet is voorzien van het FSC® & PEFC™ certificaat en voldoet aan de BREEAM eisen.

Voor de bouw van het nieuwe kantoor voor Deloitte in Amsterdam Zuid heeft BUKO Bouw & Winkels een duurzame bouwkeet geleverd. De bouwkeet heeft een oppervlakte van 450m2.

FSC® of PEFC™: kwaliteit van onze producten staat voorop
Omdat BUKO bij het aantoonbaar duurzaam maken van haar houtproducten geen afbreuk wenst te doen aan de kwaliteit van de huisvestingsoplossingen die zij levert, is er bewust gekozen voor de implementatie van zowel een FSC® als een PEFC™ systeem. Aan elk onderdeel van haar producten stelt BUKO namelijk hoge eisen aan duurzaamheid (herbruikbaarheid), veiligheid (constructieve onderdelen), fysieke belasting van de medewerkers (gewicht van de onderdelen) en visuele aspecten.

Nieuwe of gebruikte bouwketen?
Naast nieuwe huisvesting kunnen wij u ook gebruikte bouwketen te huur of te koop aanbieden. Hiermee realiseert u aanzienlijke kostenbesparingen. Voor meer informatie over onze bouwplaats accommodaties kunt u contact opnemen met Edward Avis op 0418 573333.