Van stagiair tot starter

dit is max bout. Vrijdag nog stagiair administratie, vandaag officieel medewerker FINANCIËLE administratie

BUKO is een plek waar je kunt doorgroeien. Waar je veel kunt leren. Waar stagiairs de kans krijgen. Zo hebben wij regelmatig stageplekken. De stagevacature stagiair administratie werd begin februari van dit jaar vervuld door Max Bout.

Max heeft vorige week zijn opleiding Accounting and Finance aan het Nova College in Haarlem afgerond. Mede doordat zijn afstudeerstage bij BUKO Huisvesting een succes was. Door de juiste klik binnen het team en de goede indruk die Max heeft achtergelaten, is besloten Max een contract aan te bieden op de afdeling Finance. Vooraf wisten wij al dat Max het contract zou ondertekenen. Max past gewoon bij BUKO. Met de overgang naar een nieuw financieel pakket (Navison) wordt een nieuwe functie gecreëerd. Max gaat die functie vanaf vandaag invullen.

Na een stevige handdruk en de overhandiging van een bos bloemen zei zijn oud-stagebegeleider (en nu collega) Chiel de Vries: “Max, nu voor het echie. Zet ‘em op.”

Ook benieuwd naar de stagemogelijkheden binnen BUKO Huisvesting? Kijk op werkenbijbuko.nl of neem contact op met onze HR-medewerker, Nienke Duisdeiker.