home > Industrie

Huisvesting industrie.

precisie in processen

Huisvesting industrie.

precisie in processen

Huisvesting industrie.

precisie in processen

Wie huisvesting bouwt voor de industrie, moet weten wat hij doet. In industriële processen en onderhoudsstops draait alles om precisie. more

Veiligheid en procesbeheersing staan centraal. Dat geldt ook voor de tijdelijke huisvesting en opslagruimte die nodig zijn op de projectlocatie. De specialisten van BUKO zijn vertrouwd met de veiligheidsvoorschriften in industrie en petrochemie. Van vervoer tot en met demontage zijn onze opdrachtgevers verzekerd van veiligheid en precisie. Onze dienstverlening is afgestemd op grote en complexe industriële projecten en turnarounds in petrochemie. Wij verzorgen de huisvesting, maar ook andere faciliteiten voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Van transport tot wegafzetting, van ICT tot portofoon, van AED tot meubilair: u kunt alles via één aanspreekpunt laten regelen. Ook tijdens de uitvoering staan we paraat. Onze specialisten kunnen de opdrachtgever op locatie 24/7 terzijde staan.

more

BUKO Pluspunten

 • puzzle-red

  ruime keuze aan kantoor-, schaft-, en opslagruimte

 • list-red

  turnkey oplevering

 • scroll-red

  conform wet- en regelgeving en veiligheidsnormeringen industrie

 • sweep-red

  gespecialiseerde onderhoudsteams op locatie

 • cube-red

  totaalpakket aan dienstverlening

 • person-red

  één aanspreekpunt

Referenties industrie

Meer informatie

Wilt u meer weten over huisvesting voor de industrie? Neem direct contact op met BUKO Huisvesting of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina.

0251 - 26 27 27


Sluitenclose
BUKO Servicepunt
Om welk type huisvesting gaat het?

Staat uw vraag er niet bij of wilt u liever direct een specialist spreken? Bel naar onderstaand nummer of neem contact op per mail met onderstaand contactformulier.