Met een kinderopvangcentrum van BUKO biedt u kinderen een veilige en functionele plek om te spelen en te leren. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!
home > Huisvesting kinderopvang

Kinderopvang.

speelplezier en veiligheid gegarandeerd

Kinderopvang.

speelplezier en veiligheid gegarandeerd

Huisvesting voor kinderopvang en BSO moet aan heel wat eisen voldoen. Het moet niet alleen kindvriendelijk, maar ook nog eens veilig, vrolijk en overzichtelijk zijn. Passend bij de pedagogische visie. Alle ruimte voor samen spelen, maar ook voor persoonlijke aandacht. Hoe ziet u dat het liefste in een gebouw vertaald? Daarover gaan de specialisten van BUKO graag met u in gesprek. Wij zijn thuis in huisvesting voor kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. In overleg met opdrachtgevers en eindgebruikers realiseren wij kinderopvangcentra waarin alle wensen tot uiting komen.

BUKO pluspunten

 • person-red

  begeleiding vergunningen, nutsaanvragen en brandveiligheid

 • calender-red

  toekomstbestendige gebouwen: eenvoudig aan te passen of uit te breiden

 • scroll-red

  isolatie en ventilatie conform eisen 'Frisse scholen'

 • leaf-red

  terreininrichting, groenvoorziening

Meer informatie

Wilt u meer weten over kinderopvang huisvesting? Neem direct contact op met BUKO Huisvesting of stuur een mail met uw vraag via het contactformulier op deze pagina

0251 – 26 27 27


Sluitenclose
BUKO Servicepunt
En waarmee kan ik u helpen?

Staat uw vraag er niet bij of wilt u liever direct een specialist spreken? Bel naar onderstaand nummer of neem contact op per mail met onderstaand contactformulier.