Houtelementen gebouw voor Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf buitenzijde houtelementengebouw

Houtelementen gebouw voor Kinderdagverblijf Koetje boe

BUKO Bouw & Winkels heeft voor kinderdagverblijf Koetje Boe uit Schipluiden een houtelementen gebouw gerealiseerd.

Een houtelementen gebouw wordt in de volksmond ook wel schottenkeet genoemd. Dankzij het gebruik van duurzame houtproducten, flexibele indeling van het gebouw, comfortabele binnenklimaat en veel daglicht ontstaat een prettige sfeer. Dit maakt het uitermate geschikt als kinderdagverblijf.

Het kinderdagverblijf Koetje Boe bevond zich eerst op een andere locatie. Ze waren geïnteresseerd in een houtelementen gebouw met punt dak omdat het in een landelijke omgeving, bij hun eigen boerderij, zou komen te staan. Via internet kwamen ze bij BUKO terecht. Het is niet altijd zichtbaar wat BUKO doet. Onze tijdelijke gebouwen worden vaak in de kleur van de klant gezet. We laten onze klanten liever op locatie zien waar we goed in zijn. Zo nam onze adviseur de eigenaren mee naar een kinderdagverblijf in een houtelementen gebouw van BUKO.

Nadat de eigenaren dit gebouw hadden bekeken, wat al 10 jaar dienst deed als kinderdagverblijf en nog steeds in perfecte staat was, waren ze direct enthousiast. Dit was precies wat ze zochten. Zo hadden ze nog wel een paar wensen en aanpassingen t.o.v. het kinderdagverblijf wat ze hadden gezien. Veel glaswerk aan de kant van de speelplaats, red ceder gevelbekleding en een overkapping, allemaal geen probleem voor BUKO. Voor iedere vraag hebben we een antwoord en oplossing. En zo kon dit mooie houtelementen gebouw worden gerealiseerd voor kinderdagverblijf Koetje Boe.

Kinderdagverblijf buitenzijde houtelementengebouw
Houtelementen gebouw buitenzijde met overkapping Kinderdagverblijf Koetje Boe
kinderdagverblijf in houtelementengebouw
Houtelementen gebouw binnenzijde Kinderdagverblijf Koetje Boe
Kinderdagverblijf in schottenkeet
Kinderdagverblijf in Houtelementengebouw van BUKO

Wij wensen het personeel van kinderdagverblijf Koetje Boe heel veel werkplezier en de kinderen veel speelplezier toe.