Nieuw hoofdkantoor BUKO Huisvesting Beverwijk

Nieuw hoofdkantoor voor buko huisvesting in beverwijk

BUKO Huisvesting is een groeiende (service)organisatie. In materieel, diensten en medewerkers. Daarom zijn we verhuisd naar Parallelweg 92 in Beverwijk.

Receptie BUKO
BUKO Huisvesting kantine
Customer Care Center
Kantoor

We zeggen het eerlijk, het was even wennen. We hadden uitzicht over de vloot. Een mooi uitzicht, want we zijn allemaal trots op ons materieel. Ruim 10 jaar waren we gehuisvest in een van onze eigen producten, namelijk een houtelementensysteem, ook wel schottenkeet genoemd. Rijdend tussen de units en vrachtwagens door naar het kantoor. Dat vonden wij prachtig en klanten ook. Echter, het nieuwe bezoekersadres is ook een fijne locatie.

De oude locatie is overigens niet helemaal verdwenen, alleen het kantoor is verhuisd. Schaftwagens en ander materieel mogen nog steeds worden ingeleverd op het BUKO Bedrijvenpark. Bedrijfsbezoek vindt plaats op de Parallelweg 92, tevens is dit ook het nieuwe postadres.

Verzorgde lunch
Een mooie bijkomstigheid is de verzorgde lunch. Iedere dag tussen 12.00 en 13.30 uur een half uurtje lunchen in de kantine. Gezellig gezamenlijk lunchen aan de grote, lange tafel, de ronde tafel of in de coupe.

Lunch