home > Gemeente en overheid > AZC huisvesting

Tijdelijke huisvesting voor vluchtelingen.

Door de sterk toenemende stroom vluchtelingen wachten steeds meer asielzoekers op een geschikte woning. Wachtlijsten voor sociale huurwoningen worden langer in veel gemeenten als gevolg van het groeiend aantal asielzoekers. BUKO biedt mogelijkheden om aan de stijgende vraag naar passende woonruimte te voldoen.

Tijdelijke huisvesting asielzoekers

Ruime voorraad gebouwen. Direct beschikbaar

Wij beschikken over een ruime voorraad gebouwen waarmee enkele honderden woningen in no-time gerealiseerd kunnen worden. Naast woningen bieden we tevens oplossingen voor recreatiegebouwen en kantoren. De gebouwen zijn flexibel in te delen en kunnen naar wens worden voorzien van sanitair, keuken en nader te bepalen installaties zoals centrale verwarming. Ons bouwsysteem biedt alle flexibiliteit voor toekomstige aanpassingen, zowel in ruimtelijke capaciteit als in functionaliteit. De structuur is zodanig opgezet dat het eenvoudig is om extra ruimte toe te voegen of weg te halen. Ook wijzigingen in de indeling zijn snel te realiseren, zonder onnodige overlast.

Modelwoning bekijken

Wij hebben twee voorbeeldwoningen gebouwd en ingericht zodat u zelf de uitstraling en beleving van onze gebouwen kunt ervaren. U kunt deze modelwoning bezichtigen op onze vestiging in Zaltbommel. De Gelderse VVD Statenfractie heeft recent een bezoek gebracht aan de modelwoningen. Klik hier voor de reactie. In onderstaand filmpje bieden wij u een voorproefje van de snelle realisatie en het eindresultaat.

Algemene kenmerken

Gebruiksduur: 1 tot 5 jaar
Type bouwsysteem: houtelementenbouw
Afmeting en indeling: flexibel te ontwerpen in stramienmaten van circa 1x1 meter
Toepassing: woonruimte, kantoorruimte, recreatieruimte, gemeenschappelijke ruimte

Turnkey oplevering

Onze huisvestingsoplossing is voordelig, veilig en zeer snel te realiseren. Wij zorgen voor een turnkey oplevering waardoor u er geen verder omkijken naar heeft. BUKO biedt u verschillende onderhouds- en financieringsvormen.

BUKO Pluspunten

 • wallet-red

  volwaardige gebouwen tegen een scherpe prijs

 • time-red

  korte bouwperiode

 • cube-red

  uit voorraad leverbaar

 • Sleutel_rood

  turnkey oplevering

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of een bezoek aan de modelwoningen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

0251 – 26 27 27