toilet verhuur evenementen

Dit gaat in samenwerking met dochteronderneming ECO Toilet.

Een klassieker - Kan vrijwel op elke locatie worden geplaatst, omdat dit toilet geen wateraansluiting of riolering nodig heeft. Het toilet is (lxbxh) 122 - 229 - 122 cm en is goed voor 400 toiletbeurten.

Ideaal voor de mannen. Zij kunnen met vier personen tegelijk plassen. De scheidswanden zorgen voor de privacy. Goed voor 1.500 toiletbeurten. lxbxh zijn 115 - 200 - 115 cm.

Een soort luxere variant van het ECO toilet. Apart gedeelte voor mannen en vrouwen. De heren beschikken over drie urinoirs en een toilet. De dames hebben drie toiletten. Verder beschikt de toiletwagen over een wastafel met stromend water en een spiegel.

Niet ieder toilet beschikt over een ingebouwd handwasstation. Voor de hygiëne is het wel zo fijn om je handen te kunnen wassen na het plassen. Ook voorkomt een extra handwasstations langere wachtrijen bij het toilet.

Ook wel bekent als miva-toilet of invalidentoilet. Ook de minder mobiele festivalgangers moeten weleens naar het toilet. Dit toilet is geschikt voor rolstoelen. Het toilet is goed voor 200 toiletbeurten. lxbxh 160 - 230 x 160.

Sanitair evenementen

Ieder weekend leveren we sanitaire voorzieningen op een evenement. Een klein pleinconcert, kermis of festival, wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben een ruim aanbod met maar liefst 8.500 eenheden. Van ECO toiletten, mindervalide toiletten, plaszuilen, plaswagens en handwasstations.

SANITAIR MET FRESHTEAM

Het altijd vriendelijke Freshteam is de ideale aanvulling op uw evenement. Zo heeft u gegarandeerd schoon en fris sanitair. Het team bestaat uit jonge en oude mensen, mannen en vrouwen, maar ook jongens of meisjes. Het is een leuke, gezellige mix, maar hebben één ding gemeen: oog voor hygiëne, altijd vrolijk en behulpzaam.

Schoon- en frisgarantie

  • Controleren en reinigen van het sanitair tijdens het evenement
  • Frisse geur aanbrengen met spuitbus en reinigen met schoonmaakdoekjes
  • Tussentijds aanvullen toiletpapier
  • Op vriendelijke wijze informeren van bezoekers en verwijzen naar de juiste / schone cabines
  • Verwijderen wat niet in het toilet hoort
  • Voorkomen van verstoppingen bij plaszuilen

vertrouwd door

Pluspunten

vijf-sterren toiletbus

Het beste voor uw gasten? Met onze luxe toiletbus legt u ze compleet in de watten.

schoon- en frisgarantie

Altijd en overal.

één aanspreekpunt

Persoonlijk contact en snel schakelen.

flexibel, snel en goed georganiseerd

Voor al uw sanitairvraagstukken een passende oplossing.

Meer weten over dit product? bel 0251 - 26 27 28