evenementen huisvesting

BUKO levert tijdelijke evenementenhuisvesting én coördineert de verhuur van verwante benodigdheden. Van offerte tot evaluatie. Met een ruim aanbod van kantoorunits, studio’s en geschakelde productiekantoren geholpen door flexibel transport biedt BUKO letterlijk ruimte aan alle soorten evenementen in Nederland.

Buko event support

In 2018 waren wij betrokken bij 189 evenementen en hebben we 2.346 producten verhuurd. Van een klein pleinconcert tot een groot meerdaags festival. Vooral de kleedruimte, en productiekantoor zijn onmisbare producten voor een geslaagd feestje.

Wij hebben de kennis en ervaring om voor elke situatie de juiste oplossing te creëren. Met een flinke dosis gezond verstand en jarenlange ervaring denken en bewegen wij 24/7 met u mee. Met ons als partner staat u er nooit alleen voor. Daarom zijn wij dan ook dé partij voor uw evenement. Van studio-unit tot sanitair en container. Bekijk welke oplossingen wij u bieden.

“BUKO is wat mij betreft de meest flexibele partij omtrent de huisvesting van evenementen. Door hun grote aanbod en mogelijkheden tot de aanpassing van de cabins kunnen ze voor ons alles voorzien wat we wensen.”
— ArtFX Events

vertrouwd door

Waarom voor BUKO kiezen?

al 25 jaar vaste partner van organisatoren

Van grote en kleine sport-, muziek-, en publieksevenementen.

Netjes geregeld, zonder gedoe

Transport, plaatsing en 24/7 schoon- en frisgarantie van ons Freshteam. U heeft er geen omkijken naar.

Binnen budget
en op tijd

Geheel conform het draaiboek van uw evenement.

COMPLETE AANPAK

Van meedenken en advies tot begeleiding op locatie tijdens het evenement.

snel, flexibel en 24/7 

Uw projectleider is dag en nacht bereikbaar tijdens uw evenement.

Compleet assortiment

Een breed pakket aan voorzieningen: van ingerichte productie units tot sanitair.

 

Veelgestelde vragen

De units worden geleverd door onze autokraanwagens. Onze chauffeurs plaatsen de units met een heftruck op de gewenste plek.

Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden. Wij kunnen al het doorgaande meubilair leveren. Wilt u meer informatie? Bel met de specialist op 0251-262728.

Mocht u een storing ondervinden neem dan contact op met uw accountmanager. Hij is 24/7 telefonisch bereikbaar via 0251-262728.

Uiteraard leveren wij op zowel werkdagen als in het weekend. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.