Buko biedt meer

Veilig en schoon materiaal

Schaftwagen

Een eenvoudige schaftwagen of compleet ingericht schaftmateriaalwagen. Snel geplaatst, eenvoudig te verplaatsen. Eventueel met opslagruimte en sanitair. Altijd voorzien van meubilair en verwarming.

Opslagcontainers

Extra opslagruimte nodig? Kies voor een opstapelbare opslagcontainers in 8ft., 10ft. of 20ft. Optioneel met slotbeveiliging, stellingen en verlichtingen.

Kassa-units

De flexibele kassa-units zijn beschikbaar in de uitvoeringen voor 2, 3, 6, 8 of 9 personen. De unit zijn altijd voor van in hoogte verstelbare stoelen, plexiglas, schuifkassalades en pinslede.

Productiekantoor

Ieder project start natuurlijk met een comfortabel productiekantoor. Onze units zijn stapelbaar voor een goed uitzicht over het festivalterrein en geschakeld voor een droge doorloop.

Kleedruimte

Comfortabele, droge kleedruimtes. Inrichting naar eigen keuze. Makkelijk verplaatsbaar. Uitvoeringen van 3, 4, 5 en 6 meter lang.

Sanitair

ECO Toilet is al 25 jaar de adviseur en leverancier op het gebied van tijdelijk sanitair. Van een simpel ECO Toilet tot de vijfsterren sanitairbus. Altijd en overal bijzonder goed geregeld met schoon- en frisgarantie.

Bouwcamera

Mobiele, robuuste en vandalismebestendige bouwcamera. Kies preventief voor tijdelijke camerabewaking. De mobiele cameramasten zijn binnen 24 uur geplaatst op elke locatie in Nederland en direct gebruiksklaar.

Materieelverhuur

Volg ons

LinkedIn
@BUKO
Instagram
@wijzijnbuko
Facebook
@buko
Twitter
@BUKO
YouTube
@BUKOBedrijven

Compleet en betrouwbaar

BUKO

Altijd en overal bijzonder goed geregeld
 Snelle levering
24/7 real-time live-view
Binnen budget en op tijd
Leverbaar in eigen huisstijl
Schoon- en frisgarantie

TROTS DAT WE MOGEN WERKEN VOOR