schaftwagen

Bij BUKO huurt u een eenvoudige of compleet ingerichte schaftkeet. Eenvoudig te plaatsen. Handig als u vaak op verschillende locaties werkt. Bent u op zoek naar een simpele ruimte of wilt u ook opslagruimte of zelfs ingebouwd sanitair? Bij ons kan het allemaal.

Schaftwagen met opslag en sanitair

types

 • Schaft
 • Schaft-opslag
 • Schaft-opslag-sanitair

Specificaties

Gewicht 1.350 kg
Meer info? Klik hier

Afmetingen

Lengte 3,15 m
Breedte 2,10 m
Hoogte 2,90 m

Materiaalgedeelte
Lengte 1,15 m
Breedte 2,10 m
Hoogte 2,00 m

Kenmerken

 • Voorzien van meubilair
 • Voorzien van verwarming
 • Elektrische installatie
 • Geïsoleerde wanden
 • Eenvoudig geplaatst
 • Luiken voor de ramen
 • RDW gekeurd
 • Makkelijk te verplaatsen
veilig en schoon materiaal

Naar het onderhoud heeft u geen omkijken. Aan de hand van een inspectierapport worden de wagens vakkundig gecontroleerd door gecertificeerde personeel. De oplooprem, bandenspanning, scharnierpunten, kogelkoppeling, verlichting: ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Na de onderhoudsbeurt wordt de schaftkeet van een inspectiesticker voorzien en staan ze veilig en schoon klaar voor gebruik. Mocht u uw materiaal niet nodig hebben, dan kunnen wij uw opslag verzorgen. Wij bieden u veilige opslagruimte op ons eigen bewaakte opslagterrein.

eigen huisstijl

Bij BUKO kunt u uw schaftwagens verkrijgen in uw eigen bedrijfskleuren en laten voorzien van uw logo. Schaftkeet in uw eigen huisstijl vormen een functioneel visitekaartje: uw medewerkers beschikken over goede voorzieningen en uw organisatie is zichtbaar op locatie. Heeft u tijdelijk extra materiaal nodig? Dan schakelt u bij met een neutrale schaftkeet. Wij hebben een grote voorraad.

Transport

Wat betreft transport heeft u twee keuzes. Of u kiest ervoor om de snelverkeer schaftwagen(s) zelf te transporten of u kiest ervoor dat wij afleveren en ophalen op de gewenste locatie (langzaamverkeer schaftwagen). Wij regelen het graag voor u. Service op maat, maximale keuzevrijheid.

Extra’s

Wij bieden een breed pakket aan opties, zodat u kunt kiezen wat u nodig heeft. Van disselslot tot lekbak, van een koffiezetapparaat tot magnetron en van transport tot opslag. Bij ons regelt u alles in één overeenkomst, met één contactpersoon en één factuur. Wij zorgen dat het klaarstaat zodat u meteen aan de slag kunt.

schaftkeet huren

Offerteaanvraag schaftwagen

Niet verplicht, wel zo makkelijk

Een moment geduld aub.

Pluspunten

flexibiliteit

Op ieder moment zelf makkelijk te verplaatsen.

compleet pakket

Van schaftruimte tot aan een ruimte met opslag, meubilair en sanitair.

ook in huisstijl leverbaar

Compleet met logo en eigen kleuren.

levering mogelijk binnen 24 uur

Ook spoedklussen zijn geen enkel probleem.

Neemt weinig ruimte in

Past precies in een parkeervak.

tijdelijke opslag

Opslag mogelijk op bewaakt en afgesloten terrein.

Meer weten over dit product? bel 0251 – 26 27 28