Snel een schaftkeet huren

Ben je op zoek naar een compleet ingerichte schaftkeet met materiaalgedeelte en sanitair? Of toch liever wat simpeler. Dan huur je deze heel makkelijk bij ons. Met ons ruime aanbod aan schaftketen (ook wel schaftwagen of pipowagen genoemd) zit er altijd wat tussen.

Schaftwagen huren

Kenmerken

  • Het juiste meubilair voor elke klus
  • Altijd de juiste temperatuur door verwarming
  • Altijd stroom aanwezig door een elektrische installatie
  • Geïsoleerde wanden
  • Eenvoudig geplaatst en binnen 24 uur mogelijk
  • Extra veiligheid door luiken voor de ramen
  • RDW gekeurd
  • Op ieder moment zelf makkelijk te plaatsen
  • Hij past precies in een parkeervak
  • Opslag mogelijk op een bewaakt en afgesloten terrein

Afmetingen (lxbxh)

Schaftmateriaalwagen
Schaft: 2,00 x 2,10 x 2,00 m
Materiaal: 1,15 x 2,10 x 2,00 m

Schaftkeet
4,20  x  2,10  x 2,90 m

Schaftmateriaalwagen met sanitair
Schaft: 2,00 x 2,10 x 2,00 m
Materiaal: 1,15 x 1,05 x 2,00 m
Sanitair: 1,15 x 1,05 x 2,00 m

Download onze brochure

SCHAFTketen VAN VEILIG EN SCHOON MATERIAAL

Naar het onderhoud van de schaftkeet heeft u geen omkijken. Aan de hand van een inspectierapport worden de wagens vakkundig gecontroleerd door gecertificeerde personeel. De oplooprem, bandenspanning, scharnierpunten, kogelkoppeling, verlichting: ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Na de onderhoudsbeurt wordt de schaftkeet van een inspectiesticker voorzien en staan ze veilig en schoon klaar voor gebruik.

Wij bieden een breed pakket aan opties, zodat u kunt kiezen wat u nodig heeft. Van disselslot tot lekbak, van een koffiezetapparaat tot koelkast en van transport tot opslag. Bij ons regelt u alles in één overeenkomst, met één contactpersoon en één factuur. Wij zorgen dat het klaarstaat zodat u meteen aan de slag kunt.

snelverkeer schaftwagens in eigen huisstijl

Bij BUKO kunt u uw schaftwagens verkrijgen in uw eigen bedrijfskleuren en laten voorzien van uw logo. Schaftkeet in uw eigen huisstijl vormen een functioneel visitekaartje: uw medewerkers beschikken over goede voorzieningen en uw organisatie is zichtbaar op locatie. Heeft u tijdelijk extra materiaal nodig? Dan schakelt u bij met een neutrale schaftkeet. Wij hebben een grote voorraad.

Wat betreft transport heeft u twee keuzes. Of u kiest ervoor om de snelverkeer schaftwagen(s) zelf te transporten of u kiest ervoor dat wij de schaftkeet afleveren en ophalen op de gewenste locatie (langzaamverkeer schaftwagen). Wij regelen het graag voor u. Service op maat, maximale keuzevrijheid. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Video schaftkeet

Offerte-aanvraag

In cijfers

Niet verplicht, wel zo makkelijk