Bouwunit

De unit voor uw bouwproject

Unit voor de bouw

BUKO is thuis in de bouw. Wij weten wat voor u belangrijk is: tijd is geld, afspraak is afspraak en tevreden mensen presteren het best. Dus verhuren wij allerlei soorten en maten bouwunits voor uw bouwlocatie. U kunt bij ons huren, maar ook zeker kopen voor uw eigen materieelpakket.

Onze units zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw. Leverbaar in uw huisstijl en gemakkelijk te transporteren, te koppelen en te stapelen. Schaftunit, directiekeet, sanitair en containers. Meubilair, nutsaansluiting, data en alarm. Alles via één deskundig aanspreekpunt, voor een complete accommdatie. We adviseren over de meest economische oplossing en met een vloot van 10.000 units is dat altijd mogelijk. Netjes, veilig, snel en zonder gedoe. Met een deskundig team unitmonteurs en chauffeurs. Daar kunt u blind op vertrouwen. Zo kunnen uw mensen efficiënt werken en kunt u geld besparen.

Buko bouw unit

Bekijk hier onze nieuwste aanwinst “BUKO-unit“. Deze units met een strak en licht interieur zijn robuust en sterk dankzij een stalen kooiconstructie. De units zijn standaard voorzien geïntegreerde rolluiken, kunststof draai-kiepramen, 4 stuks hemelwaterafvoeren, led-verlichting, inbouw installatiemateriaal, twistlock 20ft-systeem, hoge isolatiewaarde, gebruiksvriendelijk koppelmateriaal en nog veel meer.

Bovendien zijn de units 3-hoog stapelbaar. Dit is zeer wenselijk vanwege steeds krappere bouwlocaties met name in steden.

betrouwbare partner die alles regelt

overzichtelijke offertes

Wij maken overzichtelijke offertes binnen één dag, ook voor 3.000m2.

gecertificeerd

Wij werken volgens VCA**, VCA P, ISO9001, PEFC™, FSC®.

flexibel

Wij zijn gewend om op krappe en moeilijke locaties te werken.

voorzieningen

Wij hebben een grote voorraad materieel, een eigen montage- en storingsdienst en een uitgebreid wagenpark.

Meer weten over dit product? bel 0251 – 26 27 28