Bouwkeet

BUKO beschikt over ruim 10.000 verschillende types bouwunits, zoals een directiekeet met keukenblok en sanitair.

bouwunit, wat is het

BUKO beschikt over ruim 10.000 bouwunits. Een bouwunit, ook wel unitbouw genoemd, is een tijdelijke accommodatie voor werknemers op een bepaalde locatie. Die bepaalde locatie is vaak een bouwplaats, maar kan net zo goed ingezet worden voor scholen of kantoren. Klanten kiezen voor de bouwunit wanneer zij tijdelijk behoefte aan schaft- of werkruimte.

Onze units zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw. Leverbaar in uw huisstijl en gemakkelijk te transporteren, te koppelen en te stapelen. Schaftunit, directiekeet, sanitair en containers. Meubilair, nutsaansluiting, data en alarm. Alles via één deskundig aanspreekpunt, voor een complete accommodatie. We adviseren over de meest economische oplossing en met een vloot van 10.000 units is dat altijd mogelijk. Netjes, veilig, snel en zonder gedoe. Met een deskundig team unitmonteurs en chauffeurs. Daar kunt u blind op vertrouwen. Zo kunnen uw mensen efficiënt werken en kunt u geld besparen.

BM10

De BM10 is de kleinere versie van de BM20 en geschikt voor eenpersoons werkplek.

BM20

De BM20 is dubbel zo groot als de BM10 en geschikt voor meerdere personen.

directiekeet, voorzien van alle gemakken

De directiekeet is voorzien van alle gemakken waar een tijdelijk kantoor aan moet voldoen. De tien meter unit beschikt over een toilet en keukenblok. Deze zijn in het midden van de unit gevestigd, waardoor de unit uit twee kantoren bestaat. Allebei de kantoren beschikken over ramen en rolluiken.

Buko bouw unit

Bekijk hier onze nieuwste aanwinst BUKO-unit (pdf). Deze units met een strak en licht interieur zijn robuust en sterk dankzij een stalen kooiconstructie. De units zijn standaard voorzien geïntegreerde rolluiken, kunststof draai-kiepramen, 4 stuks hemelwaterafvoeren, led-verlichting, inbouw installatiemateriaal, twistlock 20ft-systeem, hoge isolatiewaarde, gebruiksvriendelijk koppelmateriaal en nog veel meer. Bovendien zijn de units 3-hoog stapelbaar. Dit is zeer wenselijk vanwege steeds krappere bouwlocaties met name in steden.

betrouwbare partner die alles regelt

overzichtelijke offertes

Wij maken overzichtelijke offertes binnen één dag, ook voor 3.000m2.

gecertificeerd

Wij werken volgens VCA**, VCA P, ISO9001, PEFC™, FSC®.

flexibel

Wij zijn gewend om op krappe en moeilijke locaties te werken.

voorzieningen

Wij hebben een grote voorraad materieel, een eigen montage- en storingsdienst en een uitgebreid wagenpark.

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht