Bouwkeet

De units van BUKO zijn speciaal ontwikkeld voor bouwplaatsen. Wat de klant van ons vraagt is onze standaard, de BUKO standaard. Met een vloot van 10.000 units kunnen we precies dat leveren dat past bij de situatie en het gebruik: bouwunits, bouwketen, directieketen, portiersloges of kantoorunits. Onze units zijn eenvoudig te transporteren, te koppelen en te stapelen. Laat ons adviseren wat in uw geval het beste is. Wij leveren namelijk liever minder units, maar wel de juiste. Inclusief meubilair, nutsaansluiting, dataverkeer en alarm. We doen het veilig, snel en netjes. Alles via één aanspreekpunt. Ons team van vakmensen leveren en monteren de units zonder gedoe. Gewone dingen ongewoon goed doen, dat is BUKO.

bouwunit, wat is het

Een unit kunt u gebruiken zoals u wilt: als uitvoerders-unit, schakelunit, kantine-unit, schaftunit of welke andere bestemming dan ook. Of een combinatie van al deze activiteiten. De meest gebruikte variant is de 6×3-bouwunit. Door deze unit van 18m2 te schakelen en te stapelen kunnen we een compleet kantoor of gebouw neerzetten voor u. Zie ook verderop de directiekeet, portiersloge of kantoorunit.

schakelbare BUKO bouwunit

De ene unit is de andere niet. Deze uitvoering met een sterke stalen kooiconstructie heeft nog meer mogelijkheden. Hij is robuust en sterk en kan wel tot 3 hoog worden gestapeld. Wel zo handig op bouwplaatsen met weinig ruimte zoals in steden. Het interieur is strak en licht. Deze units zijn standaard voorzien van geïntegreerde rolluiken, kunststof draai-kiepramen, 4 stuks hemelwaterafvoeren, led-verlichting, inbouw installatiemateriaal, twistlock 20ft-systeem, hoge isolatiewaarde, gebruiksvriendelijk koppelmateriaal en nog veel meer. In deze pdf kunt u kennismaken met de verschillende typen van onze BUKO-unit (pdf). Laat ons adviseren wat in uw geval het beste is. Wij leveren namelijk liever minder units, maar wel precies de goede.

directiekeet, voorzien van alle gemakken

De directiekeet bestaat in een versie waarin een groot en klein kantoor zit. Meestal voor de directie en de uitvoerder. De lichte kantoren – met ramen en rolluiken – worden gescheiden door het toilet en de keuken. Er is ook een directiekeet zonder indeling. Dan bestaat de directiekeet uit één grote ruimte. Wij noemen de directiekeet ook wel de tien-meter-unit, de afmeting is namelijk 9,72 bij 2,98 meter.

portiersloge

BUKO units zorgen ervoor dat uw mensen hun werk op de bouwlocatie zo goed mogelijk kunnen doen. Daar doen we het voor. Zo wil een portier een goed overzicht hebben over wie er de bouwlocatie opkomt of afgaat. Soms moet hij ook een slagboom bedienen. De portiersloge heeft aan drie kanten ramen waardoor de portier alles goed kan overzien. De ramen zijn ook voorzien van rolluiken. De afmeting is 3,0 x 2,4 meter.

kantoorunit

De kantoorunit is eigenlijk een dubbele portiersloge en geschikt om met meerdere personen in te werken. De kantoorunit wordt ook weleens een schaftunit genoemd. De afmeting is 6,0 x 2,4 meter en beschikt over rolluiken voor de ramen.

De beste oplossingen, op tijd en binnen budget

Een BUKO bouwkeet of werfkeet plaatsen wij als tijdelijke huisvesting bij bouwwerkzaamheden. Onder tijdelijk verstaan wij alles tussen één dag en een aantal jaren. De bouwkeet wordt  – de naam zegt het al – voornamelijk door bouwvakkers op bouwplaatsen gebruikt. Zij kunnen er ook aan het einde van de dag hun gereedschap en materialen opslaan. Deze keten kunnen ook voorzien worden van sanitair. De meeste keten zijn verplaatsbaar zodat zij ook naar een volgende bouwlocatie mee kunnen verhuizen. Wij hebben tientallen jaren ervaring en dat merkt u. Op ons kun je bouwen. Overal en altijd. Punt.

De standaard breedte is tussen de 2,80 en 2,90 meter en de lengte tot maximaal 12,70 meter lang.

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht