Bouwkeet

De bouwunits van BUKO zijn speciaal ontwikkeld voor de bouw. Leverbaar in eigen huisstijl en gemakkelijk te transporteren, te koppelen en te stapelen. Inclusief meubilair, nutsaansluiting, data en alarm. Alles via één deskundig aanspreekpunt. We adviseren over de meest economische oplossing en met een vloot van 10.000 units is dat altijd mogelijk. Netjes, veilig, snel en zonder gedoe. Met een deskundig team unitmonteurs en chauffeurs. Daar kunt u blind op vertrouwen. Zo kunnen uw mensen efficiënt werken en u bespaart geld. Die producten worden hieronder extra toegelicht.

6×3-bouwunit, wat is het

De meest gebruikte unit is de 6×3-bouwunit. Deze unit van 18m² is flexibel in te delen. Door de units te schakelen en te stapelen ontstaan complete kantoren en gebouwen. Door de indeling en invulling zoals meubilair wordt de 6×3-bouwunit ook wel een directie-unit, uitvoerders-unit, schakelunit, kantine-unit, schaftunit, kleedunit genoemd. Bij BUKO spreken we van een 6×3-bouwunit. Tenzij het om een directiekeet, portiersloge of kantoorunit gaat.

Type bouwunits

Een bouwkeet of werfkeet is een tijdelijke en verplaatsbare huisvesting tijdens bouwwerkzaamheden. De bouwkeet wordt door voornamelijk bouwvakkers op de bouwplaats gebruikt. Daarnaast kan er in sommige keten gereedschap en materialen worden opgeslagen, zodat deze niet dagelijks terug genomen hoeven te worden. Ook kunnen de keten voorzien worden van sanitair. De meeste keten zijn verplaatsbaar zodat de huisvesting naar de volgende bouwlocatie kan worden vervoerd. Een bouwunit is groter dan een schaftkeet en heeft geen wielen. De standaard breedte is tussen de 2,80 en 2,90 meter tot maximaal 12,70 meter lang.

Buko bouw unit

Bekijk hier onze nieuwste aanwinst BUKO-unit (pdf). Deze units met een strak en licht interieur zijn robuust en sterk dankzij een stalen kooiconstructie. De units zijn standaard voorzien van geïntegreerde rolluiken, kunststof draai-kiepramen, 4 stuks hemelwaterafvoeren, led-verlichting, inbouw installatiemateriaal, twistlock 20ft-systeem, hoge isolatiewaarde, gebruiksvriendelijk koppelmateriaal en nog veel meer. Bovendien zijn de units 3-hoog stapelbaar. Dit is zeer wenselijk vanwege steeds krappere bouwlocaties met name in steden.

directiekeet, voorzien van alle gemakken

De directiekeet, ook wel tien meter unit genoemd, is voorzien van alle gemakken waar een tijdelijk kantoor aan moet voldoen. Er zijn drie typen tien meter units (directieketen). Een directiekeet met indeling en zonder indeling. Bij de unit met indeling zijn drie ruimtes. Een groter kantoor voor de directie en een kleiner kantoor voor de uitvoerder. De kantoren worden gescheiden door het toilet en de keuken. Allebei de kantoren beschikken over ramen en rolluiken. De afmetingen zijn 9,72 x 2,98 meter.

portiersloge (BM-10)

De portiersloge heeft aan drie kanten een raam waardoor de portier een goed overzicht heeft van de omliggende locatie. Plaats de portiersloge met de voorkant naar de slagboom en de portier heeft zicht op de slagboom, nadere personen of voertuigen en vertrekkende. De portiersloge heeft rolluiken voor de ramen. De afmetingen zijn 3,0 x 2,4 meter.

kantoorunit (BM-20)

De BM-20 is eigenlijk een dubbele BM-10 en geschikt om met meerdere personen in te werken. De BM-20 wordt ook weleens een kantoorunit of schaftunit genoemd. De unit is met de afmetingen 6,0 x 2,4 meter geschikt voor meerdere medewerkers. Aan de voorzijde zijn twee ramen, voorzien van rolluiken. De deur zit aan de zijkant.

Meer weten? bel 0251 - 26 27 28 of stuur een bericht

Betrouwbare partner
die alles regelt

BUKO

maakt overzichtelijke offertes binnen één dag, ook voor 3.000 m2
werkt volgens VCA**, VCA P, ISO9001, PEFC™, FSC®
is gewend op krappe en moeilijke locaties te werken
levert overal, dankzij schaalgrootte en landelijke dekking